Follow us:

Teboil diesel- ja kevytpolttoöljy sekä voiteluaineet

PrinttiTeksti

Teboilin öljytuotteiden markkinointikampanjat. Raskaan liikenteen dieselpolttoöljy, kevytpolttoöljy moottori- ja lämmityskäyttöön sekä ajoneuvo- ja teollisuussegmentin voiteluaineet.

Lue lisää

Laakkonen: Wapuksi uusi biili

PrinttiTeksti

Loimme Laakkosen vaihtoautokampanjaan vapputeemaisen ilmeen.

Lue lisää

Teboil: Kortiton tankkaus -kampanja

PrinttiTeksti

Teboil : Kortiton tankkaus -kampanja

Lue lisää

Scania

PrinttiTeksti

Scania Huoltosopimuksen ja taloudellisen ajamisen Scania-ratkaisujen markkinointi- sekä esitemateriaalien suunnittelu ja toteutus.

Lue lisää

Produal Oy

PrinttiTeksti

Produal Oy on suomalainen kiinteistöautomaation mittalaitteiden edelläkävijä, jolle suunnittelimme tuotekatalogin kieliversioineen (mm. suomi, englanti, puola, tanska, ranska), lehti-ilmoituksia ja referenssiesitteitä.

Lue lisää

Hotelli Rento

PrinttiTekstiWebsuunnittelu

Hotelli Rento tarjoaa majoitusta Imatran Ukonniemessä. Suunnittelimme hotellin nimen, logon, ilmeen, nettisivut, ilmoituksia, esitteitä ja muuta markkinointimateriaalia.

Lue lisää

NSF Telecom

PrinttiTeksti

NSF Telecom kehittää ja toteuttaa operaattoreille uuden sukupolven kustannustehokkaita, joustavia ja skaalattavia telekommunikaatioratkaisuja, liiketoiminnan tukipalveluja ja lisäarvopalveluja. Olemme uudistaneet yrityksen logon ja suunnitelleet nettisivut, käyntikortit ja messumateriaaleja.

Lue lisää

Maestro

PrinttiTekstiWebsuunnittelu

Maestro on monipuolinen sovellusohjelma tilitoimistoille. Ohjelman eri osa-alueet toimivat joustavasti yhteen. Tunnettuutta pidetään yllä ja kasvatetaan jatkuvalla ilmoittelulla alan lehdissä. Tässä joitakin esimerkkejä Maestro-ilmoituksista.

Lue lisää

Game Executive

PrinttiTeksti

Game Executive on Aalto EE:n (Aalto University Executive Education) järjestämä koulutussarja, joka on suunnattu pelialan startup-yritysten johdolle. Suunnittelimme koulutussarjan ilmeen, logon, nettisivut sekä markkinointimateriaaleja printtiin ja verkkoon.

Lue lisää