Meidän Ramo ei osaa päivittää markkinointiasi uudelle tasolle.

Mutta me osaamme. Mainostoimisto Brandit on täyden palvelun mainostoimisto pitkällä kokemuksella kaikenlaisen markkinointiviestinnän toteuttamisesta. Itse asiassa kuvassa ei ole aito toimistokoiramme, sillä käytimmekin tilanteen luomiseen tekoälyä.

Mitä ovat tekoälyn tuottamat kuvat?

Teknologia on viime kuukausina ottanut aivan huikeita harppauksia eteenpäin. Dall-e:n ja Stable Diffusionin kaltaiset tekoälymallit kykenevät laadukkaaseen jälkeen, joka on sovellettavissa vaikkapa silloin, kuin valokuvaa ei ole saatavilla. Hyvällä pelisilmällä voidaan luoda automaattisesti omaa ainutkertaista kuvasisältöä ja säästää samalla rahaa, sillä myös mielikuvituksellisemmat kuva-aiheet onnistuvat ilman kameraa, kuvauspaikkaa, rekvisiittaa ja niin edelleen. Alla luomiamme esimerkkejä:

Miten työkaluja käytetään?

Helpoimmillaan tekniikoita voi kokeilla ilmaisilla tai vapaan lähdekoodin verkkopohjaisilla työkaluilla. Tämä tarkoittaa, että kuvan luomista voi kokeilla hetkessä missä tahansa selaimessa. Ohjelmaan syötetään tekstiohje (prompt), eli täysin fiktiivisiä tilanteita voidaan luoda tyhjästä kirjoittamalla teksti kenttään. Työkalujen hallitsemiseen syvemmin löytyy runsaasti englanninkielisiä ohjeita. Lisäksi on tietysti saatavilla erilaisiin ammattimaisiin tarpeisiin soveltuvia versioita samojen teknologioiden pohjalta.

Työkaluja kuvien luontiin, myös ilmaiseksi:
DALL·E (openai.com) | dezgo.com | bing.com/images/create | beta.dreamstudio.ai Brandit ei ole yhteistyössä kyseisten sivustojen kanssa. Nämäkin sivustot voivat yllättäen muuttua kokonaan maksullisiksi, lisätä mainosten ja käyttäjäseurannan määrää, jakaa luodut kuvat julkisesti tai poistua kannattamattomana, sillä suuri suosio yllättää jotkin sivustojen ylläpitäjät palvelintehojen rakettimaisen kasvun muodossa.

Mitä tällä tekniikalla voidaan tehdä?

Samoilla työkaluilla pystytään tekemään visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä helposti ja lähes millä tahansa taiteellisella tyylillä. Tässä on muutama idea, missä voidaan tulla lähelle realismia.

 • humoristiset tai mahdottomat tilanteet
 • luontokuvat
 • ihmisten kuvat, mallina fiktiiviset, mutta aidon näköiset henkilöt

Teknologia mahdollistaa myös ideoiden viemisen täysin toisiin suuntiin, kuten:

 • taidesuuntauksen tai tekniikan imitointi, vaikkapa öljyvärimaalaus tai kubismi
 • tunnettujen kuvataiteilijoiden tyylin imitointi
 • taianomaiset, satumaiset ympäristöt

Miten Brandit voi auttaa?

Mainostoimisto Brandit voi osana projektiasi toteuttaa villitkin visuaaliset ideasi. Kun perusidean synnyttäminen on nyt nopeampaa ja kustannustehokkaampaa, voimme tehdä entistä parempia ehdotuksia visuaalisesta sisällöstä mainoskampanjaasi. Konsepti voidaan toteuttaa lopuksi myös muita käytössämme olevia tekniikoita käyttäen, eli esim. etsimällä ideasi löydyttyä sopivat kuvapankkikuvat. Kuvankäsittelyn kautta tekoälyn luomaa sisältöä voidaan jatkojalostaa ja yhdistää muihin graafisiin palveluihimme.

Teemme laadukkaita suunnitteluprojekteja etäyhteyksien kautta ympäri Suomea. Voit kysyä tarjouksen pieneen tai suureen projektiisi! Tarjoamme kustannustehokkaasti kaikki graafiset palvelut:

 • brändiuudistukset kaikkiin kanaviin ja materiaaleihin tai yksittäiset logosuunnittelut ja kuvitukset
 • verkkosivustot ja hakukonemarkkinointi
 • olemme nopea kumppani myös somen tai uutiskirjeiden materiaalien jatkuvaan luomiseen
 • painotuotteet, kuten lehti-ilmoitus- ja esitetaittotyöt
 • kattava graafisen suunnittelun ammattitaito – autamme kehittämään brändiäsi yhä muistettavammaksi ja näkyvämmäksi


Lisätietoja ja lisää työnäytteitä >

Laita viestiä, jos haluat lisätietoa tai ehkä jopa keskustella yhteistyön aloittamisesta.

Seuraa meitä:
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kotisivu-1.pngTämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on facebook-2.png
Minä:
Arttu Mannila
Digital AD
arttu.mannila[at]brandit.fi
Tule käymään!
Brandit Advertising Oy
Aino Acktén tie 8,
00400 Helsinki