Asiakkaasi voivat olla kaikkialla ja kaikenlaisia. Saavutettavat PDF-tiedostot avaavat ovet laajemmalle yleisölle, mukaan lukien näkö- ja kuulovammaisille käyttäjille, kognitiivisesti tai motorisesti rajoittuneille käyttäjille ja useille muille. Esimerkiksi kieltä osaavat, mutta vielä sitä opettelevat voivat ymmärtää selkeästi muotoiltua tekstisisältöä, sillä tosiasia on, että kaikkea sisältöä ei voida tarjota kaikkien potentiaalisten asiakkaiden äidinkielellä. Hyvä rakenne auttaa sisältöäsi toimimaan myös vanhempia tai harvinaisempia laitteita ja ohjelmistoja käyttäen. Myös monet muut arvostavat helppokäyttöistä ja esteetöntä sisältöä.

Saavutettavuus edesauttaa lisäksi näkyvyyttäsi verkossa. Saavutettavat PDF-tiedostot ovat helpommin indeksoitavissa hakukoneissa, mikä tarkoittaa parempaa hakukoneoptimointia (SEO) ja korkeampaa sijoitusta hakutuloksissa.

Tee brändistäsi avoin ja ymmärrettävä. Mainostoimisto Brandit auttaa sinua rakentamaan kestävää brändiä, joka on kaikkien tavoitettavissa ja kunnioittaa kaikkien käyttäjien tarpeita.