Reviirin merkintää vuodesta 1996 – Rane ja Ramo

Ramo pentuna

Uusi Howis on tullut toimistoon. Hänen nimensä on Ramo.

Muutamia vuosia kului ja tunne siitä, että toimistostamme puuttuu jotakin vahvistui. Ranen kokoinen aukko oli odottanut täyttöä jo tovin verran. Koitti kevät 2017 ja Esan oli aika jälleen heltyä. Toimistomme päiviä saapui värittämään uusi pikkukaveri Ramo. Howavartin luonne oli koettu toimistoomme henkeen sopivaksi, joten Ramo jatkaa rodultaan ja väritykseltään Ranen jalanjälkiä. Ujosta pentuvaiheesta on kasvettu ohi ja tätä nykyään hieman jääräpäinen ja yli-innokas Ramo tervehtii häntä heiluen toimistoomme tulijoita. Vahtimestarin titteliin on hieman vielä matkaa, mutta oppia ikä kaikki.  Jouluisin Ramolla on varmaan sarvet päässä 🙂

Ramon tuoma elämän viisaus on opettanut meille että ”Esteet katoavat etevän tieltä. Vaikka seinän läpi, mutta eteenpäin mennään.”

Rane1

Rane oli uskollinen toimistokoiramme, jonka tarina alkoi melkeinpä samaan aikaan kuin toimistommekin. Vapunpäivänä vuonna 1996 ruuvasimme Temppelikadun kerrostaloon kyltin Brandit Advertising, käärimme hihat ja käynnistimme tietokoneet. Kolmen tuoreen mainosalan yrittäjän mahanpohjassa tuntui innostunut kutina.

Toimistomme kadunpuoleisista ikkunoista avautui näkymä töölöläiseen koirapuistoon, jonka kaiken rotuinen elämä antoi ilonaihetta monena päivänä. Puiston tunnelman vangitsimme myös yrityksemme logoon ja sloganiin ”Reviirin merkintään”, joka nasevasti kuvasi tehtäväämme asiakkaiden markkinointihaasteissa.
Toimistomme kasvoi ja muutimme Hernesaareen silloiselle Henry Fordin kadulle, joka hyvin istuikin automainonnan kanssa naimisissa olevalle toimistolle. Mainoselämä jatkui suosiollisena ja eräänä keväisenä aamuna toimistomme logo heräsi eloon. Rantasen Esan mukana saapui toimistoomme Rane, kullanruskea hovawartin pentu. Maailman herttaisimman näköinen pikkuvintiö.

Rane varasti shown ja siitä tuli nopeasti koko toimiston lemmikki. Vastustamattomasti temmeltävä veijari, joka aamuisin iloisesti tervehti tulijoita. Toimistokoiramme ensimmäisiä virallisia tehtäviä oli saattaa jokainen työntekijä turvallisesti omalle työpisteelleen. Vastaanottovirkailija Rane valloitti myös monen asiakkaamme sydämen niin toimistollamme kuin lukuisissa joulukorteissammekin.

Toimistomme ja Rane varttuivat isommiksi yhtä jalkaa. Vuodet kuluivat, kampanjat seurasivat toinen toistaan ja Rane nimitettiin toimistomme ylivahtimestariksi. Se oli yksi meistä. Ystävä, jonka vahvuudesta puuttumisen huomasi heti päivinä ja hetkinä, jolloin herra oli isäntänsä Esan kanssa asiakaskäynnillä tai muilla asioilla.

Rane opetti meille viisauden, joka on kantanut meidän toimistomme pitkälle ja jota aina noudatamme: Uskollinen palvelu erottuu ja sitä ei voi kopioida.
Väistämättä koitti päivä, jolloin tiemme erkanivat. Rane lähti luultavasti planeetta Plutolle avaruuden koirapuistoon lajitoveriensa seuraksi. Me jäimme maahan muistelemaan uskollista toimistokoiraamme ja kaveria, joka elää nyt ja aina toimistomme logossa.

 

Brandit4f_reviirin2