Laakkonen Koulutuspolku / Tuu messiin! -flyer

Laakkonen tarjoaa työssäoppimis- sekä kesätyöpaikkoja 8 automerkin parissa, sekä opiskelijoille että opettajille. Näihin kuuluvat varaosamyynti, huolto, vauriokorjaamo ja maalaamo.

Toteutimme maaliskuussa 2022 kampanjan harjoittelupaikkojen esilletuomiseksi uusille osaajille. Toteutimme oppilaitoksille jaettavaksi 4-sivuisia taitettuja A4-esitteitä, joissa kerrotaan tiivistetysti, mitä Laakkosen huolto-, vauriokorjaamo-, maalaamo- ja varaosatoiminta tarjoaa työllistäjänä. Tämä työnäyte on Stadin AO:lle tehty versio, joka havainnollistaa Laakkosen toimipisteiden automerkkiedustuksia pääkaupunkiseudulla. Tärkeää on myös kertoa mahdollisimman luettavassa ja kevyessä muodossa konsernin parhaista puolista tulevan työntekijän kannalta.

Esite on kuvitettu valokuvilla aidoista tilanteista toimipisteissä. Laakkosen graafiset elementit ovat sini-puna-harmaita kuten logo. Tekstin elävöittämiseksi käytetään paljon selkeälinjaista vektorigrafiikkaa. Esitteessä hyödynnettiin samoja fonttien suhteita, värityksiä, tilankäyttöä ja Branditin tekemiä graafisia elementtejä, jotka toistuvat muissa materiaaleissa, mm. kampanjan roll-upeissa ja videomateriaaleissa.

  Printti