Hedin Automotive: Black Week

PrinttiSomeTekstiVideotuotanto  , , , , , , , , ,

Suunnittelimme Hedin Automotiven Black Week-teemaviikoille monikanavaisen mainoskampanjan sanomalehdissä, somessa ja verkossa.

Jatka lukemista

Laakkonen: Merkkipäivät 2019, tv-spotti

Videotuotanto

Brandit toteutti tv-mainokset Laakkosen Merkkipäiville, sisältäen konseptin, toteutuksen ja toimituksen kanaville. Videot teemme aina niin, että niitä voidaan editoida ja synnyttää uusia versioita, pidempiä tai lyhyempiä, hyödyntäen alkuperäistä videoeditointia. Samat mainosspotit saadaan näin käyttöön myös somekanavissa.

Jatka lukemista

Laakkoselta tutkitusti parempi vaihtoauto sinulle, tv-spotti

Videotuotanto

Asiakkaiden suosikki. Suunnittelimme Laakkosen vaihtoautokampanjan mainoksen tv- ja nettikäyttöön.

Jatka lukemista

Laakkonen: GreenDriven logospotit

Videotuotanto  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laakkonen GreenDrive on Laakkosen uusi tunnus autoille, jotka ovat vähäpäästöisiä ja edustavat kestävän kehityksen mukaisia arvoja. Toteutimme Laakkonen GreenDrive-videospotin, jonka ensiesitys oli Autoilun ja liikkumisen tulevaisuus 2019 -tilaisuudessa. Videospotista on sekä talvinen että kesäinen versio. #älykäsautoilu http://www.laakkonen.fi/nostot/greendrive/

Jatka lukemista

Laakkonen: Merkkipäivillä huippuapajat TV-spotti

Videotuotanto

Toteutimme Nelosella pyörineen TV-spotin kertomaan syksyn 2018 Merkkipäivien huippuapajista, jotka löytyivät paitsi Laakkosen liikkeistä, myös verkosta. Animoimme mainoskampanjan päähenkilön Herra Nupin nostamaan verkkoja meren rannassa asianmukaisesti varustautuneena. Kampanjasta tehtiin video myös someen ja videoscreeneille, mm. kauppakeskus Jumboon.

Jatka lukemista